Topeliusgymnasiet i Nykarleby

Okategoriserade

att avlägga nyårslöften…

6 jan , 2013, 16.57 Stefan Kula

 

God fortsättning på det nya året!

Jag har de senaste åren alltid vid skolstarten proklamerat mitt nyårslöfte inför det kommande året. Många tycker kanske att det är naivt att avlägga nyårslöften, men för mig handlar det om att utmana mig själv, sätta lite press på mig själv, testa mina gränser, utveckla mig själv och framförallt att lite utmana omgivningen. Mina nyaårlöften har varierat från år till år från mycket enkla saker som att äta en frukt om dagen till att skriva en bok. Det förstnämnda löftet har jag lyckats hålla nästna fullt ut. Varje förmiddag går jag i skolkorridoren och äter mitt äpple både till glädje och kanske irritation för någon. I detta skede vill jag inte berätta vad jag detta år avgett för nyårslöfte, för det skall proklameras i morgon på skolans första samling inför det nya året! Återkommer till mitt nyårslöfte 2013!

Stefan Kula

En kommentar

  1. Merlin skriver:

    Strålande, jag är en smula avis på eleverna i din skola – det var nog ingen som vågade sig på en sådan utmaning under min gymnasietid. Det är en form av ledarskap genom eget exempel, åtminstone detdär med äpplet.

    Jag är lite intresserad av att höra ditt löfte och hur det går att hålla det. Själv är jag dålig på löften, men efter en frånvaro på flera månader ska jag försöka kommentera här igen.

Kommenteringen är stängd.