Topeliusgymnasiet i Nykarleby

Okategoriserade

En kärlekssaga

16 apr , 2012, 20.10 jonasforsbacka

 

Det var hon och jag (hon som alltid finns där för mig, hon med det mörka vackra håret och det sötaste leendet som finns). Det var jag och hon, och vi älskade varandra. I hennes sällskap existerade inga pinsamma tystnader. Våra likheter och olikheter liksom attraherade varandra och vi umgicks i en slags symbios. Fåglarna kvittrade och solen sken, himlen log emot oss och det fanns ingen tid. Det fanns ingen oro.

Men som i alla sagoberättelser finns det moment av problem. Det kom saker och ting emellan oss. Hon var inte längre min, och jag gick ut i regnet. Det regn som påvisade om livets oberäknelighet. Allt har sin tid.

I en vacker tid på en vacker plats var allting bra. Och jag minns min historia som en lyckad tid med god känsla. Jag sörjer inte min tid. Jag är snarare glad över det som har varit. Jag vill berätta en kärlekssaga. En saga om kärlek. Okej.

Det var hon och jag. Jag och hon, kvinnan på Sun Maid russinpaketen. Världens vackraste kvinna.

Jonas Forsbacka

Kommenteringen är stängd.