Topeliusgymnasiet i Nykarleby

Okategoriserade

Bland arga fåglar och kolsyrad dryck

14 apr , 2012, 19.36 jonasforsbacka

 

Jag antar att ingen av er har missat faktumet att det mobila spelet Angry Birds numera också figurerar som lemonad, och nu känns det som att spelet är odödligt. Personligen är jag fast i fågelvärlden och spelar på min mobil, men lemonaden har jag inte smakat (ännu). De röda, gula, blåa och svarta fåglarna tar sig form som gosedjur, olika kläder, muggar och nu också som dryck. Chefsdesigner och hjärnan bakom spelet är Jaakko Iisalo (från Finland) och detta inlägg är egentligen en eloge till honom. Jaakko och hans mobilspel har lagt Finland som nation på spelkartan.

Vi bör alltid minnas Angry Birds och dess popularitet. Vi bör alltid vara Jaakko Iisalo och de resterande individerna bakom spelets uppkomst tacksamma. Vi skall vara tacksamma. Tack.

Jonas Forsbacka

Kommenteringen är stängd.