Topeliusgymnasiet i Nykarleby

Okategoriserade

Ett år

7 maj , 2012, 17.16 sonjawikstrom

 

För ett år sedan bestämde jag mig för att studera vid  Topelius gymnasiet i Nykarleby. Det var ett bra val. Jag hade egentligen många andra planer, men visste inte riktigt vad jag ville studera sen senare, därför var gymnasiet ett mycket bra val.

Sommaren gick fort, som alla andra somrar och skolan började. Jag förstod snabbt hur skolan fungerade och hittade min plats. Efter bara några veckor var det dags för min första provvecka. Jag trodde  att nu kommer allt att vara mycket svårare än i högstadiet. Men det var det inte. Allt gick precis som det skulle och hösten var strax förbi. Det blev jul och nyår och sen började vårterminen. Och nu är det maj och skolavslutningen närmar sig mer och mer. Jag tycker att det har gått otroligt snabbt och förstår knappt hur det har gått till. Kanske är det för att vi nu har flera perioder och på så sätt så känns det som om allt går snabbare.

Det har i alla fall varit ett bra år med många nya erfarenheter och nu ser jag  fram emot nästa år som förhoppningsvis ger lika mycket utmaningar och upplevelser som det här skolåret har gett oss.

Kommenteringen är stängd.