Topeliusgymnasiet i Nykarleby

Okategoriserade

Filmpremiär på TG

23 Nov , 2016, 12.17 Annette Kronholm-Cederberg

  Video

Vi kallar oss för SOME-teamet. Vi skriver blogg här HBLs bloggportal. Vi postar bilder och filmer på Instagram. Vi länkar, repostar och fotar för Facebook. Vi tänker att vi vill nå så många som möjligt. På Insta hänger våra kommande elever som nu går i högstadiet och funderar på framtida studieval. De unga har flytt Facebook men där når vi mamma och pappa, moster och farfar.

Många läser vår blogg och det händer överraskande ofta att vi slinker in i pappershusis. Ett par gånger har Topeliorden skapat spinn offs i debattartiklar och reportage. Det gläder oss. För någon dag sedan bemödade sig självaste biskop Björn Vikström med en kommentar. Tack – vi vill läsas och på något sätt göra skillnad.

Idag är det filmarna som visar framfötterna och vi kan stolt presentera vår senaste film Välj Topeliusgymnasiet.

Syns du inte så finns du inte heter i dagens flödesmedier av text, bild och film. En del kallar det marknadsföring. Vi kallar allt det här att berätta en skola. Alla bär på en berättelse, så även vi som verkar här.

Kommenteringen är stängd.