Topeliusgymnasiet i Nykarleby

Okategoriserade

Sommarföljetong i fyra avsnitt

2 jun , 2016, 19.33 Annette Kronholm-Cederberg

 

Vårens skrivarkurs inleddes i april med besök av författare Mia Franck. Mia utmanade gruppen i att skapa en litterär karaktär. På tavlan växte en tankekarta fram – karaktären hette Margareta Enkvist, hon var bokförare och 62 år gammal. Och hon älskar trädgårdar.

image
Skrivargruppen kunde inte låta bli att skriva en novell med Margareta Enkvist i huvudrollen. Varje deltagare fick i uppgift att skriva vidare på föregående avsnitt och till sist hade vi en titel.

Härmed presenterar Topeliusgymnasiets skrivargrupp den fyrdelade sommarföljetongen Sökes: verklighetsflykt. Fyra måndagar med start den 6 juni kan våra läsare se fram emot ett nytt avnsitt. Trevlig sommarläsning!

Kommenteringen är stängd.