Topeliusgymnasiet i Nykarleby

Förebilder

Att tala dialekt med sina idoler

17 Nov , 2017, 07.57 jakobholm

 

I går kväll kom humorduon Ted Forsström och Kaj Korkea-aho till Nykarleby Stadsbibliotek för att berätta om deras senaste bok, Zoo! #1: Virala genier. Förutom det talade de även om deras vänskap och karriär som underhållare och författare. Biblioteket fylldes av fniss och skratt då Ted & Kaj tog oss genom kvällen med deras vanliga kvicktänkta och samspelande humor.

Jag är ett stort fan av allt som Ted & Kaj gör, så jag satt självklart på första raden för att få den bästa möjliga upplevelsen nu när mina idoler kom till stan. Efter showen fanns det möjlighet att få sitt exemplar av Zoo #1 signerat. När det blev min tur ställde jag mig vördnadsfullt framför mina förebilder och bad att få boken signerad, sedan småpratade jag lite och tackade för mig.

Det var en fantastisk och underlig känsla att prata med dessa män vars podcasts jag har lyssnat på i timtal. Det var som om jag redan kände dem, trots att de inte kände mig. Eftersom Ted & Kaj båda kommer från Pedersöre kunde jag tala dialekt med dem, och det är jag lycklig över, för det är inte alltid man kan tala dialekt med sina idoler.

Zoo #1, signerad av Ted och Kaj!

Kommenteringen är stängd.